Büyük başkan

Kendini başkanı olduğu Gümüşlük Spor'a adayan Nejat İşler, önceki gün spor okulunu açtı. Bir markete gidip minikler için kolilerce meyve suyu alan ünlü oyuncuya taraftarlar tarafından 'Büyük başkan' tezahüratı yapıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Temmuz 2015 Güncelleme 03 Temmuz 2015, 01:12
Büyük başkan

İÇİNDEKİLER

Geçirdiği rahatsızlık ve gördüğü uzun süreli tedavinin ardından artık hayatını Bodrum'da sürdüren Nejat İşler, geçtiğimiz aylarda da Gümüşlük Spor'a Başkan oldu. Başkan olur olmaz büyük bir özveriyle çalışan İşler, Gümüşlük Spor Okulu'nu kurarak kulübüne futbol akademisi olma yolunda büyük bir adım attırdı. Önceki gün okulunun açılışını gerçekleştiren Nejat İşler, davet öncesi '16' plakalı mütevazı arabası ile bir markete gidip koli koli alışveriş yaptı. Bütün alışverişi kendi cebinden yaptığı ortaya çıkan İşler'in aldığı meyve suyu kolilerini de kimseden yardım istemeden tek tek kendisi taşıması herkesin takdirini topladı.

'ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN'
Her şeyle yakından ilgilenen Nejat İşler, bir ara ufak bir kız çocuğunu kucağına alarak havaya attı. Çocuk sevgisiyle bilinen İşler, gazetecilerin özel hayatı ile ilgili sorularına "Özel hayatım hakkımda konuşmuyorum. Ama buraya geldiğiniz için teşekkür ederim" dedi. Eline mikrofon alıp kısa bir konuşma yapan Nejat İşler, kulübüne destek veren herkese teşekkür etti ve ekledi: "Dedemin dediği gibi Allah yardımcımız olsun." Nejat İşler'in bu sözlerinden sonra tribünlerden "Büyük Başkan" şeklindeki tezahuratlar yükseldi.