İşte aşkın kanıtı

5 aydır yaşadıkları aşklarını her fırsatta inkar eden Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, sonunda yakayı ele verdi. Çift, Londra'da dudak dudağa görüntülendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Temmuz 2015 Güncelleme 02 Temmuz 2015, 01:04
İşte aşkın kanıtı

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasında inkar edilen bir aşk daha gerçek çıktı... Şubat ayında sabaha karşı trafik kontrolünde yakalanan Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, aylardır beraberliklerini inkar ediyordu. Bu sürede defalarca aynı yerlerde görüntülenen ünlü çiftin kaçışı artık sona erdi! Geçtiğimiz gün yakın dostları Burçin Terzioğlu ve İlker Kaleli ile Londra'ya tatile giden Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, burada romantik anlar yaşadı.

ARDA'DAN HEMEN SONRA...
Aylardır gazetecilerden kaçmayı başaran Kobal ile İmirzalıoğlu, bu kez basın mensuplarının değil bir hayranları tarafından görüntülendi. Londra Heathrow Havalimanı'nda sarmaş dolaş mağazaları gezen ünlü çift, aşka gelip bir ara dudak dudağa da öpüştü. Yurt dışında olmanın rahatlığıyla samimi görüntüler sergileyen Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu'nun aşkı da böylece belgelenmiş oldu. Ünlü çiftin bu romantik görüntülere rağmen ilişkilerini halen inkar edip etmeyeceği ise merak konusu oldu. Bu arada Sinem Kobal ile Arda Turan'ın kaderi bir kez daha kesişti... Yıldız futbolcunun yeni aşkı Aslıhan Doğan'la mutluluk pozları vermesinden kısa bir süre sonra da güzel oyuncu, Kenan İmirzalıoğlu ile böyle görüntülendi.