Hırçın aşk

Çeşme ve Bodrum'un ardından Datça'ya giden Kıvanç Tatlıtuğ ile Başak Dizer, sahilde tartıştı. Yakışıklı oyuncu, bir süre sonra güzel aşkının yanına gidip öpücüklerle Dizer'in gönlünü aldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Haziran 2015 Güncelleme 30 Haziran 2015, 00:00
Hırçın aşk

İÇİNDEKİLER

Kıvanç Tatlıtuğ, tatile doymuyor. Sezonu Çeşme'de açıp ardından Bodrum'a giden yakışıklı oyuncu, önceki gün de soluğu Datça'da aldı. Kıvanç Tatlıtuğ'a tatilinde sevgilisi Başak Dizer de eşlik etti. İlk başta yan yana şezlonglarda yatan ünlü çift, bir süre sonra hararetli bir tartışmaya tutuştu. El kol haraketlerinden oldukça sinirlendiği gözlenen ünlü oyuncu, tek başına sahile indi. Başak Dizer ise biraz ilerideki locaya geçti.

TARTIŞIP TARTIŞIP BARIŞIYORLAR
Denize taş atarak öfkesini yenen Kıvanç Tatlıtuğ, bir süre sonra sevgilisinin yanına gitti. Locada Başak Dizer'i öpücüklere boğan oyuncu, aşkının gönlünü aldı. Yeniden barışan aşıklardan Tatlıtuğ, denize girerken; Başak Dizer, üzerinde isminin baş harflerinin bulunduğu mayosuyla plajda gövde gösterisi yaptı. Bu arada çift, daha önce de birçok defa uluorta tartışarak manşetlerde yer almıştı.

UFUK ÖZCAN /BODRUM