Murat sağolsun

Eliz Sakuçoğlu, Murat Boz'u unuttu ama hediye ettiği arabanın keyfini sürmeye devam ediyor. Şarkıcıdan yadigar kalan cipin koltuğunda ise bu kez Sakuçoğlu'nun yeni aşkı Beran Benan var

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Haziran 2015 Güncelleme 27 Haziran 2015, 00:59
Murat sağolsun

İÇİNDEKİLER

Popçu Murat Boz'la 8 yıllık ilişkisi geçtiğimiz yıl noktalanan Eliz Sakuçoğlu, tasarımcı Beran Benan'la aşkına tam gaz devam ediyor. Çeşme tatilinden sonra İstanbul'da da her gün bir mekan çıkışı görüntülenmeye başlayan Sakuçoğlu ve Benan önceki gün de Bebek'teydi. Taze aşıklar, Starbucks'tan kahve aldıktan sonra arabalarına giderken objektiflere takıldı.

AŞKTA HER ŞEY YOLUNDA
Objektiflere alışık olmayan Benan'ın ağzını yine bıçak açmazken Sakuçoğlu ise her zamanki gibi güleryüzlüydü. Güzel stil danışmanı, ilişkisini soran gazetecilere "Gördüğünüz gibi her şey yolunda" diyerek cevap verdi. İkili, daha sonra Murat Boz'un Eliz Sakuçoğlu'na doğumgünü hediyesi olan 80 bin euro değerindeki Rubicon marka cipe bindi.

BOZ'DAN KALAN TEK YADİGAR
Murat Boz'dan
ayrıldıktan sonra bütün fotoğraflarını silip hatıralarını yok eden Sakuçoğlu'nun cipi kullanmaya devam ettiği gözlerden kaçmadı. Bir zamanlar direksiyonunda Murat Boz'un oturduğu cipte şimdilerde Beran Benan'ın oturması "Murat sağolsun", "Araba aynı şoför farklı" yorumlarının yapılmasına neden oldu. Sakuçoğlu, gelen tepkilere rağmen bu cipini kullanmaya ısrarla devam ediyor.

HALİL ÇİLİNGİR