Ne diyorsak o!

İlk kez Takvim'in duyurduğu Eliz Sakuçoğlu ile Beran Benan aşkı resmen belgelendi. İtalya'dan sonra Çeşme'de tatil yapan çiçeği burnunda çift, önceki akşam Bebek'te herkese ilişkilerini ilan etti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Haziran 2015 Güncelleme 25 Haziran 2015, 05:10
Ne diyorsak o!

İÇİNDEKİLER

Ünlü popçu Murat Boz aşkıyla magazin basınının yakından takip ettiği Eliz Sakuçoğlu, şimdilerde deyim yerindeyse ikinci baharını yaşıyor. Boz'la olan 8 yıllık ilişkisini geçtiğimiz yıl noktalayan güzel modacı, aradığı mutluluğu kendisi gibi moda dünyasının yakından tanıdığı Beran Benan'da buldu. Takvim'in ilk kez 31 Mayıs'ta duyurduğu bu olay ilişki, önceki gün de resmen belgelendi. Bir süredir Benan'ın yanında İtalya'da olan Eliz Sakuçoğlu, yeni sevgilisiyle geçtiğimiz gün de Çeşme'deydi.

MUTLULUK POZU VERDİ
Sevgililer, önceki gün ise magazin basınının kol gezdiği Bebek'te boy gösterdi. Bebek'in popüler mekanı Lucca'da arkadaşlarıyla oturan Eliz Sakuçoğlu ile Beran Benan, mutlu halleriyle dikkat çekti. Bir süredir adı Murat Boz'la yeniden anılan Sakuçoğlu, bu görüntüleriyle eski sevgilisini tamamen unuttuğunu herkese ilan etti.

İKİSİ DE SESSİZ KALDI

Ece Sükan'ın eski eşi Ümit Benan'ın kuzeni olan Beran Benan da gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tasarımcı olan Benan, ısrarlı sorular karşısında tek kelime etmezken Sakuçoğlu da sessiz kalmayı tercih etti.

HALİL ÇİLİNGİR