Yıldızlı gece

Bu yıl 21.'si düzenlenen Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Altın Objektif Ödül Töreni CVK Park Bosphorus Hotel'de yapıldı. Yılın en iyilerinin seçildiği davette yıldız yağmuru yaşandı. Geceye atv'nin sevilen dizisi Karadayı ve oyuncuları damga vurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Haziran 2015 Güncelleme 04 Haziran 2015, 00:00
Yıldızlı gece

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en önemli organizasyonlarından olan Magazin Gazetecileri Derneği (MGD) Altın Objektif Ödül Töreni önceki gün görkemli bir geceyle yapıldı. CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleştirilen törenle 21. Altın Objektif Ödülleri sahiplerini buldu. MGD Başkanı Sinan Tosun'un ev sahipliğinde, Lera Fresca ana sponsorluğunda, Şişecam Topluluğu'nun ilk global tasarım markası Nude sponsorluğunda gerçekleştirilen geceye, siyaset, televizyon, sinema, sahne ve müzik dünyasının ünlü isimleriyle gazeteciler katıldı.

KARADAYI RÜZGARI
Kırmızı halı töreniyle başlayan gecenin sunuculuğunu Özge Borak ve Emre Karayel üstlenirken Elif Kaya şarkılarıyla renk kattı. Show dünyasının ünlü isimlerinin birbirleriyle şıklık yarışına girdiği davetin yıldızı ise atv'nin sevilen dizisi Karadayı ve oyuncuları oldu. Karadayı 'Yılın En İyi Dizisi' seçilirken Bergüzar Korel 'En İyi Kadın Oyuncu', Kenan İmirzalıoğlu ise 'En İyi Erkek Oyuncu' ödülüne layık görüldü. Karadayı ekibi tüm kadro katıldığı gecede davetlilerin büyük ilgisini gördü.