Bayram coşkusu

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı, yurdun dört bir yanında coşkuyla kutlandı. Bengü, Murat Boz, Sıla ve Emre Altuğ gibi sanatçılar verdikleri konserlerle bayram sevincini 2'ye katladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Mayıs 2015 Güncelleme 21 Mayıs 2015, 00:00
Bayram coşkusu

İÇİNDEKİLER

HER 19 Mayıs'ta konser veren Bengü, bu sene de kural bozmadı. Güzel sanatçı, Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nda Beylikdüzü'nde sahneye çıktı. Bengü, sahneye elinde dev Türk Bayrağı ile çıktı.

KIRMIZI kıyafetiyle de bayram ruhunu yaşatan Bengü, konserini 10. Yıl Marşı ile bitirdi. Elinden Türk Bayrağı'nı düşürmeyen ünlü popçu, "Benim için böyle bir günde sahnede olmak büyük bir gurur" dedi.

KURAL BOZMADI
POP müziğin güçlü ismi Emre Altuğ, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları kapsamında Halkalı Meydanı'nda sevenleriyle buluştu. Şarkılarıyla İstanbullular'ı mest eden Altuğ, "Böyle önemli günlerde sahneye farklı bir heyecanla çıkıyorum" dedi. Bu arada ünlü popçu, her konserinde klasik haline gelen binlerce hayranıyla selfie çektirme geleneğini önceki akşam da bozmadı.

ATİYE OYNATTI
güzel popçu Atiye, Denizli'de verdiği konserde hayranlarına 19 Mayıs coşkusu yaşattı. Atiye, sempatikliği ve danslarıyla büyük beğeni toplarken, özellikle dansçılarıyla yaptığı gösteriler gençler tarafından uzun süre alkışlandı.