Melek Hülya

Kardeşi için modellik yapan Hülya Avşar, ardından yaşlı bir adam için fotomodel oldu. Kendisiyle fotoğraf çektiren hayranlarından para alan Avşar, 100 lira toplayıp evsiz adamı havalara uçurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mayıs 2015 Güncelleme 14 Mayıs 2015, 02:17
Melek Hülya

İÇİNDEKİLER

Önceki gün Bebek'te 'Hülya Avşar şov' vardı. Güzel sanatçı, önce kardeşi Helin Avşar'ın markası için Happily Ever After'da verdiği davete katıldı. Burada bir kıyafet tanıtan model Senem Kuyucuoğlu'na "Sen insan mısın! Ben yürüyeyim de gör" diyen Avşar Kızı, hemen seksi bir kıyafet giyip modelliğe soyundu.

'PAMUK ELLER CEBE'
Meşhur popo sallama hareketini de yapan ünlü sanatçı, yürüdüğü sırada çekilen görüntülerini izledikten sonra ise espriyi patlattı: "Ne saçmalamışım ben yahu. Yok yok, iyi ki manken olmamışım." Hülya Avşar, kardeşine destek olmak için katıldığı davetin ardından Bebek'te kısa bir yürüyüş yaptı. Bu sırada kadın hayranlarının etrafını sardığı Avşar Kızı'nın gözüne hemen yanındaki evsiz ve yaşlı bir adam ilişti. Kıvrak zekasını konuşturan güzel sanatçı, yaşlı adamın şapkasını alıp kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarına "Pamuk eller cebe. Buraya para atın, sonra fotoğraf çektiririm" dedi. Fotoğraf çektirerek 100 lira toplayan Hülya Avşar, içi para dolu şapkayı yine evsiz adama verdi. Bununla da yetinmeyen Avşar Kızı, yaşlı adamın cebine de bir miktar para koydu. Hülya Avşar'ın bu tavrı, "Yüzü gibi kalbi de güzel" yorumları yaptırdı.

UFUK ÖZCAN