Kızkaçıran Teo

Bekarlığın tadını çıkartan Teoman gecelere hızlı döndü. Ünlü rockçı gittiği mekanda bir çok güzelle yakınlaştı. Teo, gecenin sonunda turist kızlara rehberliğe soyundu ama hüsrana uğradı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mayıs 2015 Güncelleme 04 Mayıs 2015, 00:00
Kızkaçıran Teo

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz aylarda 2 senelik eşi Ayşe Kaya'dan boşanan Teoman, gecelere hızlı dönüş yaptı. Önceki akşam Asmalımescit Soho'da çapkınlık turuna çıkan ünlü rockçı, faka bastı. Mekana yalnız gelen Teoman, bir süre sonra mekan içinde tanıştığı 3 güzelle sohbet ederken görüntülendi. Gazetecelerin flaşlarının patlamasıyla kızlar ve Teoman, hemen mekanın içine kaçtı.

GÜZELLERİ İKNA EDEMEDİ
Daha sonra başka bir mekana gitmek isteyen Teoman, tanıştığı kızları ikna edemeyince yalnız başına mekandan çıkmak zorunda kaldı. Aynı mekandan çıkan ve önünde yürüyen kalabalık turist kafilesindeki güzellerle de konuşmaya çalışan ünlü rockçı'nın, bu çabası da boşa çıktı.

SABAHA KADAR EĞLENDİ
Turistlere ingilizce laf atan Teoman karşılık bulamayınca yalnız başına taksiye binmek zorunda kaldı. Eğlencesine Beyoğlu'ndaki mekanlarda devam eden ünlü rokçı, sabahın ilk ışıklarına kadar gezip tozdu. Teoman'ın gece boyunca yaptığı çapkınlık fiyaskosunu görenler ise ünlü rockçı'ya 'Kızkaçıran Teo' yorumunu yaptı.

Halil ÇİLİNGİR