Yıldız patladı

Derya Tuna'nın Miami'ye İbrahim Tatlıses'in yanına gitmesine kızdığı konuşulan Ayşegül Yıldız, sert çıktı: 'Biraz da kötü gününde yanında olsun. Geç bile kaldı!'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Nisan 2015 Güncelleme 29 Nisan 2015, 00:00
Yıldız patladı

İÇİNDEKİLER

Mart'tan beri ABD'de olan İbrahim Tatlıses'in hayatındaki kadınlar arasında yine savaş çıktı! İbo'nun eski hayat arkadaşı ve İdo'nun annesi Derya Tuna, geçtiğimiz gün Miami'ye gidince ortalık karıştı. İmparator'un geçirdiği beyin ameliyatının ardından kızı Elif Ada'yı alıp hemen eski eşinin yanına koşan Ayşegül Yıldız'ın Derya Tuna'nın ABD'ye gitmesine çok kızdığı iddia edildi. Bu haberler üzerine bir açıklama yapan Yıldız, sözleriyle yıllardır arasının bozuk olduğu Derya Tuna'yı hedef aldı. Kızıyla Bursa'da olduğunu dile getiren Ayşegül Yıldız, şunları söyledi:

'İSTESEYDİM HALA EVLİ OLURDUM'

Bu haberlere pes diyorum. Tabii ki gidecekler, hep iyi gününde yanında olacak değiller ya! Biraz da İbrahim Bey'in kötü gününde yanında olsunlar. Keşke daha önce gitselerdi. Ayrıca biz İbrahim Bey'le boşandık. Dediğiniz gibi hırs yapsaydım hâlâ evli olurdum. İbrahim Bey, 5 gün önce de Elif'i Disneyland'e götürmek istediğini söyledi. Ama 18 saat yol çocukla çok zor olduğu için gitmedim. Bakın bundan da güzel malzeme çıkar."

TUNA GİTTİ SAVAŞ ÇIKTI
Tatlıses'in 9 Mart'ta ameliyat olmasının ardından kimlerin İmparator'un yanına gideceği merak konusu olmuştu. İbo'nun yanına koşan ilk isim Ayşegül Yıldız'dı. Derya Tuna ise geçtiğimiz gün Miami'ye gitti ve ortalık karıştı.