Bahşiş tokadı

Önceki gün sokak çalgıcılarına 1200 lira bahşiş dağıtan Sibel Can yapılan eleştirilere cevap verdi: Ben de çalgıcı kızıyım. Çocuklar mutlu olsun yeter. Kim ne derse desin umrumda değil

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Nisan 2015 Güncelleme 19 Nisan 2015, 00:00
Bahşiş tokadı

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz gün gittiği bir eğlence gecesi sonrası arabasının önünü kesen sokak çalgıcılarına 1200 lira bahşiş veren Sibel Can, bu hareketiyle büyük takdir toplamıştı. Fakat verdiği yüklü bahşiş yüzünden belli bir kesmin eleştirilerine maruz kalan Sibel Can açtı ağzını yumdu gözünü. Önceki gün arkadaşlarıyla gittiği yemek sonrası Etiler'de görüntülenen ünlü sanatçı, kendisine yapılan yoğun eleştirilere karşı önce konuşmak istemedi. Gazetecilerin ısrarlarına dayanamayan Sibel Can, daha sonra şunları söyledi:

''BEN DE ÇALGICI KIZIYIM "
Kim ne dersin, ben müzisyen bir aileden geliyorum.
Dışarıda gördüğüm çalgıcılara her zaman bahşiş veriyorum. İçimden gelerek bir yardımda bulunuyorum. Bu bana yapılan bir haksızlıktır. Fakat şu unutmayın 'Ben de çalgıcı kızıyım.' Ne olursa olsun ben bir yardımda bulunurken, kimseye sormak zorunda değilim. Bu durumu kullananları Allah'a havale ediyorum." Sert bir şekilde tepkisini dile getiren Can, daha sonra evinin yolunu tuttu.