10 numara sevgi

Bergüzar Korel'in Brezilyalı hayranları, oyuncunun adını Milli Takım formasına yazdırdı. Forma numarası olarak da '10' seçildi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2015 Güncelleme 01 Nisan 2015, 02:50
10 numara sevgi

İÇİNDEKİLER

Latin Amerika ülkelerindeki Bergüzar Korel çılgınlığı devam ediyor... Ortadoğu, Balkan ülkeleri ve Yunanistan derken şöhreti binlerce kilometre uzaklıktaki Latin Amerika'ya kadar uzanan Korel, ilk olarak Arjantin ve Şili'de yıldız olmuştu. Güzel oyuncunun, eşi Halit Ergenç'le rol aldığı 'Binbir Gece' dizisi bu ülkelerde yayınlanmaya başladı ve reyting rekorları kırdı.

ÇILGINLIK BÜYÜYOR

Hemen hemen her gün bu ülkelerdeki bir gazetenin manşetinde
yer alan Korel, hatta Şilili bir belediye başkanı tarafından seçim vaadi bile olmuştu. Arjantin ve Şili'de başlayan Bergüzar Korel hayranlığı, şimdi de 'aşk dizilerinin anavatanı' olarak gösterilen Brezilya'ya taştı.

FAN SİTESİ...

Geçtiğimiz yıllarda Türkler, Brezilyalı oyunculara hayranlık beslerken şimdi de Brezilyalılar Korel'i ülkelerinde yıldız yaptı. İnstagram'da 'berguzarkorel' için fan sitesi açan Brezilyalılar, bununla da yetinmedi. Ünlü oyuncunun hayranları, Brezilya Milli Takım formasının arkasına 'Bergüzar' yazdırdı; numara olarak da '10'u seçti.