Canlandı

Eda Taşpınar ile Can Verdi aşkında üçüncü perde başladı! Daha önce 2 kez ayrılıp barışan ikoncan ile avukat sevgilisi, önceki gün Bebek'te ortaya çıkıp adeta düşman çatlattı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Mart 2015 Güncelleme 28 Mart 2015, 00:42
Canlandı

İÇİNDEKİLER

Türkiye'nin en güzel kadınları arasında yer alan Eda Taşpınar, avukat sevgilisi Can Verdi'ye geri döndü. Bir buçuk yıllık ilişkilerinde iki kez ayrılıp barışan ikili, önceki gün Bebek'te düşman çatlattı. Sosyetik mekan Lucca'da baş başa görüntülenen Taşpınar ile Verdi, gazetecileri görünce şaşkınlık yaşadı. Can Verdi, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince eliyle yüzünü kapatmaya çalıştı. Sosyetik ikoncan ise rahat hareketleriyle Verdi'yi sakinleştirmeye çalıştı.

İNZİVAYA ÇEKİLMİŞTİ

Geçtiğimiz aylarda çıktıkları Yunanistan tatilinde kavga eden ikili, ayrılık kararı almıştı. Ayrılık sonrası Eda Taşpınar, Uzak Doğu'ya giderek bir nevi kendini meditasyona alıp yeniledi. Can Verdi ise özel teknesiyle kısa süreliğine mavi yolculuğu çıkmıştı. Önceki hafta İstanbul'a gelen Eda Taşpınar, Can Verdi'nin barış çubuğuna yeşil ışık yaktı.

BARIŞ KUTLAMASI

Vergi rekortmeni avukat sevgilisiyle şimdilerde sakin bir hayat süren Taşpınar, gazetecilerin olduğu yerlerden uzak durma kararı almış. İkili, önümüzdeki hafta yurt dışına tatile çıkıp 3. kez barışmalarını kutlayacak.

Aydın HAMZA