Aşkta kazandı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Mart 2015 Güncelleme 12 Mart 2015, 00:00
Aşkta kazandı

İÇİNDEKİLER

Uzun süredir aşktan yana yüzü gülmeyen Bengü, sonunda kalbinin prensini buldu. Güzel şarkıcı, 2 aydır aşk yaşadığı işadamı Ahmet Çakır ile ilk kez önceki akşam görüntülendi. Sevgilisiyle Etiler Layka adlı mekanda bir doğumgünü partisine katılan Bengü, Çakır'la içeride son derece keyifli saatler yaşadı.

MUTLULUK İTİRAFI YAPTI

Kapıda araçları arka arkaya bekleyen ikiliden Bengü, şoförünü arayarak aracının hazır olmasını bekledi. Gazetecileri bu şekilde atlatacağını düşünen ünlü popçu, şoförünün "Bengü Hanım, gazeteciler burada. Sizi Ahmet Bey'le görüntülediler" sözleriyle şoke oldu. Bunun üzerine ilişkisini kabul etmek zorunda kalan Bengü, Ahmet Çakır için "Her şey yolunda ve çok mutluyum. Hepinize teşekkür ederim" dedi. Popçudan hemen sonra mekandan çıkan Çakır ise koşar adım arabasına bindi. '

'KAYBEDERSEN ÜZÜLMEM '
Bu arada Ahmet Çakır'ın instagram'da Amsterdam ve Berlin gibi yerlerden paylaştığı fotoğraflar da dikkat çekti. Amsterdam'da kumar oynayıp kaybeden işadamı, "Demek ki aşkta kazanacağım" notunu yazdı. Bengü, yine Çakır'ın Berlin'de kumar masasında çekilen fotoğrafına ise "Kaybedersen üzülmem" şeklinde yorum yaptı.

Halil Çilingir