Efkar bastı!

Ebru Şallı, önceki gece İstinye'de park ettiği lüks aracının içinde gözyaşı döktü. Gazetecileri görünce gülümsemeye çalışan Şallı'nın ağladığını şiş gözleri ele verdi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Mart 2015 Güncelleme 04 Mart 2015, 02:00
Efkar bastı!

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz haftalarda Karaköy'de park ettiği aracında ağlarken görüntülünen Sinem Kobal'dan sonra şimdi de Ebru Şallı, lüks cibinde gözyaşları döktü! Şallı, gece yarısı İstinye sahilinde Boğaz'a karşı bir bayan arkadaşıyla dertleşirken objektiflere takıldı. Ağladığı görülen güzel sunucu, gazetecileri fark edince hemen yüzünü sakladı. Basın mensuplarının yanından uzaklaşmaya çalışan Ebru Şallı, 50 metre ilerleyip camını açtı ve gazetecilerle sohbete koyuldu.

GÖZLERİ KIPKIRMIZI

"Gecenin bu saati ağlıyor diye yanlış anlaşılmak istemem" diyen Ebru Şallı, zoraki olsa da gülümsemeye çalıştı. Ancak ünlü sunucunun şiş ve kızarmış gözlerinden gözyaşı döktüğü belli oluyordu. Şallı'nın gece yarısı neden efkarlı olduğu akılları karıştırırken sevgilisi Sinan Akçıl, "Ebru ile ilişkimiz çok güzel gidiyor" diyerek durumun kendisiyle ilgili olmadığını söyledi.

SİNANBANK

Önceki gün Nişantaşı'nda yemek yiyen Sinan Akçıl, yardımseverliğini konuşturdu. Mekan çıkışı etrafı yardım isteyen vatandaşlarla sarılan ünlü müzisyen, kimseyi kırmadı. Sokak çocuklarının her birine yemek almaları için 50 lira veren Akçıl için "Kalbi de zengin" yorumu yapıldı.

Ufuk ÖZCAN