Tuhaf işler!

Tolga Karel'le halen evli olan Günay Musayeva, önceki akşam iş adamı Vedat Mavuzer ile yakalandı. Daha önce de birçok defa birlikte eğlenen ikili, klasik açıklamalarını yaptı: 'İş için bir araya geldik, arkadaşız!'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2015 Güncelleme 03 Mart 2015, 01:42
Tuhaf işler!

İÇİNDEKİLER

Oyuncu Tolga Karel ile çalkantılı evliliğini bitirmek için geçtiğimiz ay mahkemeye başvuran Günay Musayeva, önceki akşam akıl karıştırdı. 1 çocuk annesi olan model, iş adamı Vedat Mavuzer ile görüntülendi. İstinyePark Armani Cafe'de saatlerce oturan ikili, bir anda patlayan flaşlarla şoke oldu.

GAZETECİLERE TEPKİLER
Keyifleri kaçan ikili, apar topar mekandan çıktı. Mekandan ilk Günay Musayeva ayrıldı. Ünlü model, dikkatleri üzerine çekip Mavuzer'in kaçmasını sağlamaya çalıştı ancak başarılı olamadı. "İş için bir araya geldik" demekle yetinen ünlü, manken "Taksiye binerken de çekin" diyerek gazetecilere tepki gösterdi. Bu sırada mekandan çıkan Vedat Mavuzer de aracına koşarak gitti.

HEP AYNI AÇIKLAMALAR
"Çekmeyin" diyerek aracına binen Mavuzer'in bu isteği gerçekleşmedi. Gazetecilerin fotoğraf çektiğini gören iş adamı, hızlıca İstinyePark'tan ayrıldı. Bu arada Günay Musayeva ile Mavuzer, daha önce de birkaç defa birlikte görüntülenmiş ve o dönem de "İş için bir araya geliyoruz" açıklaması yapmıştı.

HALİL ÇİLİNGİR