Dalya sevinci

Atv'nin fenomen dizisi Karadayı 100. bölümünü coşkuyla kutladı. Dizinin oyuncularının tam kadro geldiği davette zeybek oynayan Kenan İmirzalıoğlu geceye damga vurdu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Mart 2015 Güncelleme 01 Mart 2015, 02:10
Dalya sevinci

İÇİNDEKİLER

Ekranların fenomen dizisi Karadayı dalya dedi. Başrollerini Bergüzar Korel, Kenan İmirzalıoğlu, Yurdaer Okur ve Çetin Tekindor'un paylaştığı Karadayı'nın tüm oyuncu kadrosu ve dizi ekibi önceki akşam 100. bölüm için yapılan özel gecede buluştu.

SABAHA KADAR EĞLENCE
Dizi ekibi Akaretler'de bulunan Limencello isimli mekana giderek sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Burada 100. bölüm pastasını kesen oyuncular daha sonra hiç unutamayacakları bir ana şahitlik etti. Kenan İmirzalıoğlu ile Melike İpek Yalova, karşıkılı zeybek havası oynayarak geceye damga vurdu. Başarılarını kutlayarak yorgunluk atan oyuncular oldukça keyifliydi.

'HERKESE NASİP OLMAZ'
Güzelliğiyle dikkat çeken Bergüzar Korel ise partiden erken ayrıldı. Gazetecilerin sorularını yantılayan Korel, "Bugün 100. bölümü kutluyoruz. Herkese nasip olmaz, evde oğlumuz Ali'ye babası bakıyor o yüzden erken çıktım" dedi.

HALİL ÇİLİNGİR