Miami kasabı!

İbrahim Tatlıses, önceki haftalarda Sibel Can'ın Miami'deki evine bir koyunla gitti! Kasaplara taş çıkaran İbo, Can'ın terasında koyunu elleriyle kesip afiyetle yedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Şubat 2015 Güncelleme 23 Şubat 2015, 00:00
Miami kasabı!

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz haftalarda tedavi için ABD'ye giden İbrahim Tatlıses'in uzak diyarlarda da mangal tutkusunu bırakmadığı ortaya çıktı! Otel odasından teknesine kadar her yerde mangal yakabilen İmparator, sevdası uğruna Miami kurallarını da çiğnedi.

'YASAKLARI ÇİĞNEDİ'
ABD'ye ilk gittiğinde Sibel Can'la buluşan usta sanatçı, bir akşam da Can'ın Miami'deki lüks evine yemeğe gitti. Sibel Can, o geceye ait detayları ise ilk kez önceki akşam Maslak TİM'deki konserinden önce şöyle anlattı: "İbrahim Bey, resmen Miami'yi yaktı yıktı. Bir koyunla geldi evime. Koyun almış, mangal yapacağım diye. Miami kurallarına göre terasta mangal yapmak yasaktı ama onun için hiç önemli değildi. Kendi elleriyle koyunu kesti. Evde ne kadar tava varsa kullanıp kızarttı. Izgara yaptı. Ay neler yaptı neler! Çok keyifli ve çok güzel bir anı oldu benim için."

'MORALİ ÇOK YERİNDE'
İmparator'un sağlığıyla ilgili de konuşan güzel sanatçı, "Her şeyden önce morali çok iyi ve kendini çok iyi his ediyor orada" dedi. Bu arada Sibel Can, kaçak otomobil soruşturması kapsamında el konulan cipiyle ilgili başlattığı hukuki mücadele için de şunları söyledi: "Ödememi düzenli yaparken başıma bu felaket geldi. Allah beterinden korusun. Adalete güvenim tam."

Halil Çilingir