İyi tatiller CANım

Piyasaya 100 milyon dolar borç takıp kayıplara karışan Can Ateş, Meksika'da bulundu! Tulum Plajı'nda Türkler tarafından görüntülenen kaçak işadamı, yüzlerce insanı mağdur etmesine rağmen keyifteydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Şubat 2015 Güncelleme 14 Şubat 2015, 00:00
İyi tatiller CANım

İÇİNDEKİLER

Adını aralarında Meryem Uzerli'nin de bulunduğu kadınlarla yaşadığı aşklarla duyuran ve bu sayede borsa piyasasında da kendisine yer edinen Can Ateş, bir süredir kayıptı! Piyasaya 100 milyon dolar borç takan, hakkında birçok dava açılan ve yüzlerce aileyi mağdur eden işadamının, Türkiye'den kaçıp nereye saklandığı ortaya çıktı.

Can Ateş, Meksika'daki Tulum Plajı'nda Türk vatandaşları tarafından önceki gün görüntülendi. Mayosuyla plajda yürüyüş yapıp kumsalda içki içen kaçak işadamının, ne 100 milyon dolar borcu ne de mağdur ettiği insanlar umrundaydı!

ALACAKLILAR İSYANDA!
Plajın yakınındaki bir villada kalan Ateş'in sürekli telefonla konuşması da dikkat çekti. Peşine alacaklıların takıldığı kaçak işadamının, Meksika'da fotoğraflandığını öğrenince buradan da kaçıp başka bir yere saklandığı iddia edildi. Bu arada Can Ateş'in alacaklıları, "Biz mağduruz adam Meksika'da tatilde" diye isyan etti.