Yıldız patladı

Hülya Avşar, Yıldız Tilbe'ye 'Çirkin' imasında bulununca ünlü şarkıcıyı çıldırttı. Tilbe, "Benim güzelliğimi ölçmek sana mı kaldı. Terbiyesiz şebek" diyerek cevap verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Ocak 2015 Güncelleme 19 Ocak 2015, 00:00
Yıldız patladı

İÇİNDEKİLER

Sivri diliyle sürekli manşetleri süsleyen Hülya Avşar, bu kez sert kayaya çarptı. Geçtiğimiz gün Tarkan'ı diline dolayan ve Megastar için, "Dangalak" diyen Avşar Kızı, önceki gün yeni bir gafa imza attı. Jüri olarak katıldığı bir TV programında yarışmacıya eleştiri yapan Hülya Avşar, yine istemeden de olsa gündem oldu. Avşar, Gülşah isimli yarışmacının dansıyla ve giyimiyle Yıldız Tilbe'yi başarıyla taklit ettiğini söyledikten sonra ekledi: "Ama ona benzememişsin. Sebebi de sen güzel bir kızsın."

KAŞ YAPAYIM DERKEN...
Söyledikleriyle herkesi şaşkına çeviren Avşar, daha sonra hemen durumu düzeltmek için kolları sıvadı. Laflarıyla Yıldız Tilbe'ye çirkin dediğinin farkında olmayan sanatçı, "Tabii ki Yıldız beni yanlış anlamasın, çirkin vesaire demedim" diyerek durumu toparlamaya çalıştıysa da başarılı olamadı. Avşar'ın bu sözleri karşısında çılgına dönen Yıldız Tilbe ise twitter'da açtı ağzını yumdu gözünü. "Benim güzelliğimi ölçmek sana mı kaldı. Terbiyesiz Şebek" diyen Tilbe, gün boyu Avşar'a ağır mesajlar gönderdi.

TWİTTER SALLANDI
HÜLYA Avşar'a twitter üzerinden cevap veren Yıldız Tilbe, adeta bombaladı. İşte Tilbe'nin attığı twit'lerden bazıları:
Benim güzelliğimi ölçmek senin gibilere kalmadı. Senin gibi her şeyimi sergileyerek dolaşsaydım sizin gibilerin esamesi okunmazdı Maymun Hanım.
Terbiyesiz kendisini sahiden güzel zannediyor. Banu Alkan deyimiyle APTAL.
Gündeme gelmek için kime bulaşacağını şaşırdı. Bana çirkin demiş şebek.
Benim güzelliğimi kötü gözler göremezler. Senin de görmemen normal.
Hasta mıdır nedir? Adam gibi jüri üyeliğini yap defol git dimi. Sana mı kaldı beni çirkin bulmak ahlaksız.
Bu kadar muhatap olmam bile doğru değil. Gündem arayan bir gündemsiz ile.
Ben Türkiye Cumhuriyeti'nin en güzel esmeri olduğum için fesatlarca çirkin ilan edilmeye çalışıldıkça güzelleşen yıldızım.