Baba şaplak!

İstanbul'daki bir mekanda sahne alan Hülya Avşar, kendisini dinleyenler arasındaki Orhan Gencebay'ı yanağından ısırınca olanlar oldu. Arabeskin babası, Avşar'ın poposuna tokat atınca kahkaha koptu!..

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2015 Güncelleme 02 Ocak 2015, 14:48
Baba şaplak!

İÇİNDEKİLER

İstanbul'un gözde mekanlarında yaşanan yılbaşı coşkusuna Hülya Avşar damgasını vurdu. Günay'da Cenk Eren ile birlikte sahne alan Avşar Kızı'nı kardeşleri ve kızı Zehra Çilingiroğlu da yalnız bırakmadı. İki farklı kostüm giyen ünlü sanatçı, her zamanki gibi güzelliğiyle yine büyüledi.

2 FARKLI KOSTÜM
Hülya Avşar, ilk kıyafetini Fransız dantelinden tercih ederken Avşar Kızı'nın diğer kostümü 60 bin adet kristal taşla süslüydü. Avşar Kızı ile kendisini dinleyenler arasında bulunan Orhan Gencebay arasındaki polemik ise tüm konukları kahkahaya boğdu.

'SENİ ÖPECEĞİM'
Sahneden arabesk müziğin babası Gencebay'a seslenen Hülya Avşar, daha sonra soluğu usta sanatçının yanında aldı. Avşar, Orhan Gencebay'ın 'Severek Ayrılalım' ve 'Batsın Bu Dünya' şarkılarını usta sanatçıyla birlikte söyledi. Daha sonra Gencebay'a "Seni öpeceğim" diyen güzel şarkıcı, usta sanatçıyı yanağından ısırdı. Bunun üzerine de Gencebay, Hülya Avşar'ın poposuna vurdu. İkili arasındaki bu neşeli sohbet, mekandaki herkesi kahkahaya boğdu.

HALİL ÇİLİNGİR