Popçudan topçuya

Adını Murat Boz ilişkisiyle duyuran Eliz Sakuçoğlu, hakkında bomba iddia! Güzel stil danışmanı, Beşiktaşlı Gökhan Töre ile yeni bir aşka koşuyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Aralık 2014 Güncelleme 30 Aralık 2014, 00:30
Popçudan topçuya

İÇİNDEKİLER

Magazin dünyasının örnek çiftlerinden Eliz Sakuçoğlu ile Murat Boz, 7 yıllık ilişkilerini geçtiğimiz aylarda noktalayarak herkesi şoke etmişti. Ayrılığın ardından Boz'un ismi kimseyle anılmazken; Sakuçoğlu'nun adı sayısız aşk dedikodusuna karıştı. Güzel stil danışmanı, haberleri yalanlarken yine Eliz Sakuçoğlu hakkında bomba bir dedikodu magazin kulislerinde konuşulur oldu.

TÖRE ÇOK ETKİLENDİ
Kulaktan kulağa yayılan dedikoduya göre; Sakuçoğlu, geçtiğimiz haftalarda Beşiktaşlı yıldız Gökhan Töre ile tanıştı. Arkadaş ortamında Eliz Sakuçoğlu ile bir araya gelen Töre, güzel stil danışmanından çok etkilendi. Sakuçoğlu ile bir süre telefonlaşan Beşiktaşlı yıldız, en sonunda güzel stil danışmanını buluşmaya ikna etti. Bir süredir gözlerden uzak yerlerde bir araya gelen Eliz Sakuçoğlu ile Gökhan Töre, şimdilik arkadaşlıklarının adını koymadı. Ancak özellikle Gökhan Töre'nin Eliz Sakuçoğlu'ndan çok etkilendiği ve güzel stilistin de yıldız futbolcuyla aşka sıcak baktığı dedikodular arasında... İkili arasındaki samimiyetin nereye varacağını ise zaman gösterecek.

MAGAZİN SERVİSİ / ÖZEL