4 dakikada tezkere

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, 18 bin TL, ödeyerek bedelli askerlikten yararlandı. Tatlıtuğ 4 dakikada terhis olunca askerlik şubesinde böyle mutlu ayrıldı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 25 Aralık 2014 Güncelleme 25 Aralık 2014, 00:56
4 dakikada tezkere

İÇİNDEKİLER

Bedelli askerliğin Meclis'te onaylanmasıyla bir çok tanınmış isim soluğu askerlik şubesinde aldı.Bunlardan biri de genç kızların sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ oldu. Önceki gün Halıcıoğlu Askerlik Şubesi'ne yakın arkadaşı Berk Erçil ile birlikte giden Kıvanç Tatlıtuğ, önce şubedeki işlemlerini haletti.

BEDELLİYE 18 BİN TL ÖDEDİ
Bankaya giderek 18 bin lira yatıran ünlü oyuncu, daha sonra askerlik şubesine gitti. Makbuzları şubede görevli memurlara teslim eden Kıvanç Tatlıtuğ işlemlerinin ardından askerlik şubesinden çıktı. Askerlerin büyük ilgi gösterdiği yakışıklı oyuncu, rol arkadaşı Berk Erçil ile işlemlerinin ardından 4 dakikada terhis oldu. Şube çıkışında görüntülenen Kıvanç, önce panik yaşadı sonra ise espiriyi patlattı.

'ÇAY İÇMEYE GELDİK '
Tatlıtuğ;
gazetecilerin bedelli askerlikle ilgili sorularına kaçamak bir cevap verdi. Şubeye ''Çay içmeye geldik'' diye espiriyi patlatan Tatlıtuğ, daha sonra şunları söyledi: "Devlet'in sunduğu fırsattan yararlandığım için çok mutluyum"

Ufuk Özcan