Sert kayaya çarptı

Şov programında Kaya Çilingiroğlu'nu sorularıyla köşeye sıkıştırmak isteyen Hülya Avşar, amacına ulaşamadı. Avşar Kızı, eski eşinin verdiği yanıtlarla soğuk terler döktü

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Aralık 2014 Güncelleme 21 Aralık 2014, 01:18
Sert kayaya çarptı

İÇİNDEKİLER

Sivri diliyle tanınan Hülya Avşar'ın karşısında bu kez kendisinden usta bir laf cambazı vardı. Avşar Kızı, önceki akşam şov programında kendisine ihanet ettiği için 2005'te boşandığı Kaya Çilingiroğlu'nu konuk etti. Avşar Kızı, sorularıyla Çilingiroğlu'nu terletmek isterken; asıl terleyen kendisi oldu... Kaya Çilingiroğlu'na "Senden sonra sadece 1 ilişkim oldu ama hayatımın en güzel yılları seninle geçti" diyen Hülya Avşar, konuyu kıskançlığa getirdi. Kaya Çilingiroğlu, eski eşiyle yaşadığı bir anısını şöyle anlattı:

ALDATMANIN HİKAYESİ
"Bir zamanlar seni deli gibi kıskanıyordum. Mastürbasyon sahnesi olduğunu bana haber vermemiştin. O sahne sonrası seni 300 kilometre hızla Zonguldak'a götürmüştüm. Hüngür hüngür ağlıyordun arabanın içinde.'' Gecenin en çarpıcı sorusu ise Avşar'ın "Bir erkek, karısını neden aldatır?" demesiydi. Bu soruya Çilingiroğlu'nun yanıtı şöyle oldu: "Erkek, 3 sebeple aldatır. Ya genetik bir sorunu vardır ya da aldatma hastalığına tutulmuştur. Ayrıca karşısında bulamadığını dışarıda arar. Erkek egosu güzel bir kadının karşısında yükselir, şişer. Ama sana karşı hiçbir zaman aşağılık kompleksi içinde olmadım." Avşar Kızı, eski eşinin bu sözleri üzerine kızları Zehra'nın 1998'deki doğumundan sonra ilişkilerinin şekil değiştirdiğinden söz etti ve "Bana göre boşanmanın en büyük sebeplerinden birisi seks hayatının bitmesidir'' dedi. Söze giren Çilingiroğlu, "Sen doğumdan sonra hayatını kızımıza adadın. Beni ihmal ettin Hülya. Evet her gece dışarı çıkıyordum. Sana 'Gelsene, bana eşlik etsene' diyordum. Ama sen hiç gelmedin. Yalnız kaldım, biliyorsun" dedi.

BOŞANDIĞINA PİŞMAN MI?
Hülya Avşar'ın "Boşandığımıza pişman oldun mu?" sorusuna ise eski eşinden şöyle yanıt geldi: "Zehra doğana kadar ve doğmadan diye ikiye ayırıyorum evliliğimizi. Zehra'dan önce pişmanım, Zehra'dan sonrası için geç bile kalmışım diyorum.." Bir ara duygusallaşan Hülya Avşar, Zehra'dan konu açılınca eski eşine şöyle dert yandı: "Benim çocuğum 7 yaşında, okuldan geldi. Zehra dedim 'çok mutluyum, baban evlendi'. Arkasını döndü, yatakta ağladı..."