Kate Foss'ladı!

Top model Kate Moss'un Bodrum'dan çakma çanta alması yine gündeme geldi. İngiliz basınının yaptığı haber üzerine modelin yüzü olduğu ünlü markalar öfkelendi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Aralık 2014 Güncelleme 15 Aralık 2014, 01:50
Kate Foss’ladı!

İÇİNDEKİLER

Geçen yaz detoks kampı için Bodrum'a gelen Kate Moss, buradaki bir mağazadan 'çakma çantalar' almıştı. Top modelin alışverişine dair yeni görüntüler 'youtube' sitesine yüklenince İngiliz basını, Moss'un Türkiye'de yaptığı alışverişine geniş yer verdi. Longchamp ve Louis Vuitton gibi dünyaca ünlü markaların yüzü olan Kate Moss, bu firmalara ait çakma ürünlerin satıldığı bir mağazadan alışveriş yapınca topa tutuldu. Dünyaca ünlü modelin bu alışverişinin 'moda dünyasını sarsacak bir olay' olarak nitelendiren yabancı basın ve internet siteleri, Longchamp ve Louis Vuitton markalarının yetkililerinin de Kate Moss'a tepki verdiğinin altını çizdi.

SAHTE İKON!

Kate Moss'un çakma çanta aldığını haber yapan yabancı siteler; Sarah Jessica Parker'a da değindi. Yabancı basın, moda sektörünün de yakından takip ettiği ünlü aktrisin, Türkiye gezisi sırasında Kapalıçarşı'ya gidip sahte ürünler almış olabileceğini yazdı.

ŞOK BİR İSİM

Dünyanın en çok kazanan TV yıldızlarından Martha Stewart da; geçtiğimiz haftalarda soluğu Kapalıçarşı'da aldı. Stewart'ın buradan 5 adet çakma aldığı ortaya çıkmıştı. Brezilya Milli Takım Teknik Direktörü Carlos Dunga da geçtiğimiz ay geldiği İstanbul'da 'çakma çanta' alışverişi yaptı.