Eğitim şart

Kertenkele dizisi ekibi, herkese örnek olacak bir tavır sergiledi. atv'nin sevilen dizisinin tüm oyuncuları, Elazığ ve Bartın'da start alan 'Her Çocuğa Bir Kitap' projesine destek veriyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Aralık 2014 Güncelleme 13 Aralık 2014, 00:00
Eğitim şart

İÇİNDEKİLER

Sevilen dizi 'Kertenkele'nin ekibi, "Eğitim şart" dedi. atv'nin ilgiyle izlenen dizisinin oyuncuları, "Her Çocuğa Bir Kitap" kampanyasına destek veriyor. Elazığ ve Bartın'da başlayan ve tüm yurt geneline yayılması planlanan kampanyaya destek veren Kertenkele dizisinin uygulayıcı yapımcısı Erdoğan Sevinç, şunları söyledi: "Maddi imkanları olmayan çocuklarımız için böyle bir yardımlaşmanın içinde olmak bizleri çok sevindirdi. Özellikle yapılan kampanyada direkt olarak valilik ile muhatap olup, yaptığımız yardımların kime ve nasıl ulaşacağını bilmek, bizler için çok önemliydi. Kampanyanın yapılacağı diğer illerde de büyük bir zevkle, elimizden ne gelirse her türlü desteğin verileceğinin kamuoyu tarafından bilinmesini isterim."

Kertenkele'nin bu akşamki bölümünde; Kanuni ile Hürrem rüzgârı esecek. Selin, hayalinde Osmanlı İmparatorluğu'na doğru yola çıkar. Kertenkele, Kanuni Sultan Süleyman; Zehra ise Hürrem Sultan oluyor.