İttifak!

Harun Tan'ın evli olduğu dönemde Ebru Şallı'yı şimdiki aşkı Sinan Akçıl'la yakaladığı iddiası üzerine olayın kahramanları birlik oldu! Şallı, Tan ve Akçıl, haber için 160 bin liralık ortak dava açtı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2014 Güncelleme 22 Kasım 2014, 01:43
İttifak!

İÇİNDEKİLER

Birkaç gün önce ortaya atılan "Harun Tan, evliyken Ebru Şallı'nın peşine dedektif takdırdı. Eşini Sinan Akçıl'la yakalayınca da boşandı" iddiası, magazin gündemine yerleşmişti. Bu habere ilk ve tek tepki düne kadar Akçıl'dan geldi. Olayın diğer kahramanları Şallı ile Tan ise dün suskunluklarını bozdu. Deyim yerindeyse ittifak kuran Ebru Şallı, Harun Tan ve Sinan Akçıl, haber için toplamda 160 bin liralık tazminat davası açtı.

SİNAN İLE TAN, AYNI KULVARDA

Eski eşine sahip çıkan Harun Tan, dün instagram hesabından da Mevlana'nın bir sözünü paylaşıp altına haberlerin yalan olduğunu yazdı. Tan'ın bu açıklamasını kendi instagram hesabında yayınlayan Akçıl, Harun Tan'a hak verdiğini belirtti ve ekledi: "Herkes biraz daha aklını başına toplasın." Ebru Şallı da yine eski eşinin açıklamasını instagram'da paylaşıp şunları söyledi: "Hakkımızda çıkan yalan haberi yapanı Allah'a havale ediyorum. Gereken hukuki süreç başlamıştır. Allah, korkusu olmayan sevgisiz insanlardan bizleri korusun."