Sevgi duvarı

'Kara Para Aşk'ın çekildiği Bebek'teki yalının sahibi Feryal Gülman, 'Dizinin hayranları evimin duvarlarını öpüyor, evimle selfie çeken bile gördüm' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2014 Güncelleme 20 Kasım 2014, 01:55
Sevgi duvarı

İÇİNDEKİLER

Eşine açtığı 200 milyon liralık boşanma davasıyla Türkiye gündemine yerleşen Feryal Gülman, davanın ardından Bebek'teki yalısını da 'Kara Para Aşk' dizisinin çekimleri için kiralamıştı. 55 milyon dolarlık yalısında yapılan çekimlerle ilgili ilk kez konuşan sosyetik güzel, atv'nin fenomen dizisi ve dizinin başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'e gösterilen ilgiyi de bir kez daha gözler önüne serdi. "Hiç aklımda yoktu evimi kiralamak ama daha sonra projeyi görünce kararımdan vazgeçtim. Dizinin yerli ve yabancı hayranları evime akın ediyor. Dizi fanları, yalının duvarları öpüp elliyorlar."

'EVİM BENDEN DAHA ÜNLÜ OLDU'

Özellikle Tuba Büyüküstün hayranlarının evini görmek için her yerden Bebek'e geldiğini söyleyen Feryal Gülman, "Hatta Tuba'nın gerçekten burada oturduğunu sanıyorlar" dedi. "Evimin benden ünlü olacağı aklıma gelmezdi" diye de espri yapan Gülman, özellikle Arap turistlerin evinin içerisini gezmek istediğini ancak güvenlik nedeniyle de buna izin vermediğini söyledi.

O DA TUBA HAYRANI

Tuba Büyüküstün'e de övgüler yağdıran Feryal Gülman, "Çok doğal ve güzel. Oyunculuğunu da en az kendisi kadar seviyorum. Tuba, bu ilgiyi hak ediyor" dedi.