70'lik Damat

Muzaffer Kuşhan, önceki gece sarışın ve genç bir güzelle yakalandı. 70 yaşındaki Kuşhan, 'Kendisi 3 buçuk yıllık eşim Katerina' diyerek herkesi şaşırttı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Kasım 2014 Güncelleme 20 Kasım 2014, 01:56
70’lik Damat

İÇİNDEKİLER

Polonezköy'deki kliniğinde Dila Kurt'un 2008 yılında hayatını kaybetmesiyle gündem olan Muzaffer Kuşhan'a, "bilinçli taksirle ölüme neden olma" suçundan 3 yıl 6 ay hapis cezası verilmişti. Yurt dışına çıkış yasağı da koyulan 70 yaşındaki Kuşhan, önceki akşam Kanyon'daydı. Zayıflama ve gençleşme formülünü anlattığı birçok kitabı olan Muzaffer Kuşhan'ın yanında geçtiğimiz günlerde de görüntülendiği sarışın bir güzel vardı.

'9 YILDAN BERİ BERABERİZ'

Adının Katerine olduğu güzelle yakalanınca önce kısa süreli bir panik yaşayan Kuşhan, muhabirlerin "Yanınızdaki bayan sevgiliniz mi? sorusuna ise şu şaşırtıcı yanıtı verdi: "Kendisi eşim olur. Katerina ile 9 yıldır birlikteyiz ve 3 buçuk yıldır da evliyiz". Evli çift daha sonra lüks cipleriyle evlerinin yolunu tuttu.

GENÇLİK İKSİRİNİ BULDU

Gençleşmeyle ilgili verdiği tavsiyelerle tanınan Muzaffer Kuşhan, kendisinden yaşça küçük eşi sayesinde yıllara meydan okuyor.

HALİL ÇİLİNGİR