Baskın yaptı

Özlem Yıldız'ın evli iş adamı Mustafa Elgin'le beraberliği eski eşini çıldırttı. Sinan Serter, Elgin'in Yeniköy'deki yalı dairesine giderek Yıldız ile işadamına küfürler yağdırdı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Kasım 2014 Güncelleme 13 Kasım 2014, 00:07
Baskın yaptı

İÇİNDEKİLER

Ünlü sunucu Özlem Yıldız'ın işadamı Mustafa Elgin'le yelken açtığı aşk, ortalığı toz duman etti! Eşi Pelin Hanım'dan resmen boşanmadığı sırada Elgin'le görüşmeye başlayan Özlem Yıldız, bu iddiaları yalanlamıştı.

'YUVA YIKAN KADIN' DEDİKODUSU

Ancak Mustafa Elgin'in 7 Kasım günü resmen boşandığının ortaya çıkması ve aşıkların o günün akşamında birlikte kutlama yapması Özlem Yıldız hakkında ortaya atılan 'yuva yıkan kadın' iddiasını güçlendirdi. Özlem Yıldız'ın bu beraberliği ise en çok oğlu Demir'in de babası olan eski eşi Sinan Serter'i öfkelendirdi.

'OĞLUMU SENDEN ALACAĞIM'

Serter, önceki gece Özlem Yıldız'ın Mustafa Elgin'in Yeniköy'deki yalı dairesinde olduğunu öğrendi. Apar topar buraya baskına giden Sinan Serter, Elgin'le birbirine girdi. Sinan Serter, bir yandan da eski eşine ağza alınmayacak küfürler yağdırdı. Ünlü sunucuya çok öfkelenen Serter'in, Özlem Yıldız'ı "Oğlumun velayetini senden alacağım" diye tehdit ettiği de konuşulanlar arasında...

EVLiYKEN SARMAŞ DOLAŞ


7 Kasım 2014'te çocuğunun annesi Pelin Hanım'dan boşanan Mustafa Elgin ile Özlem Yıldız'ın bu fotoğrafı, 1 hafta önce yani Elgin henüz evliyken çekildi.