Patron k'arda'

Arda Turan Madrid'deki Ten Con Ten isimli mekanın sahiplerinin yüzünü güldürdü. Milli futbolcunun müdavimi olduğu restorana şimdilerde Paris Hilton ve Cristiano Ronaldo da gitmeye başladı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2014 Güncelleme 26 Ekim 2014, 02:15
Patron k’arda’

İÇİNDEKİLER

Madrid'deki Ten Con Ten isimli restaurantın sahipleri Marte Seco ve Sandro Silva, Arda Turan'ı yere göğe koyamadı. Bir İspanyol internet sitesiyle söyleşi yapan patronlar, mekanlarını Arda Turan'ın popüler yaptığını söyledi.

MASASI SÜREKLİ HAZIR
Haftanın en az iki akşamı restaurantlarında yemek yiyen Atletico Madrid'in yıldızı için her zaman bir masa tuttuklarını söyleyen Seco ve Silva, günde ortalama bin adet pizza satıyor. Arda Turan'ın restaurantlarını popüler yapmasının ardından Paris Hilton ve Cristiano Ronaldo'nun da Ten Con Ten'e geldiğini söyleyen mekan sahipleri, ekledi: "Arda Turan sayesinde şu anda ülkenin en popüler 10 mekanı arasına girdik. O bizim uğurumuz oldu. Arda bize gelmeden önce sıradan bir mekandık şimdi ise a plus olduk" Bu arada Arda Turan, geçtiğimiz günlerde de kendisini ziyarete giden Oğulcan Engin'i yine Ten Con Ten isimli mekanda ağırladı.