Şimdi Mesut

Şarkıcı Mandy ile yaşadığı sarsıntılı aşka nokta koyan Mesut Özil'in, top model Melanie Rickinger ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2014 Güncelleme 17 Ekim 2014, 01:39
Şimdi Mesut

İÇİNDEKİLER

İngiltere Premier ligi ekiplerinden Arsenal'in Türk yıldızı Mesut Özil yine özel hayatındaki bir skandalla gündeme geldi. Bild gazetesi, Mesut'un şarkıcı sevgilisi Mandy Capristo'dan ayrılıp, başka bir aşka yelken açtığını yazdı. Bayern Münih'in eski sağ beki, Levante forması giyen Christian Lell'in, Mesut'tan nefret ettiğini belirten gazete, "Sevgilim Melanie Rickinger ile Mesut aşk yaşıyor" dediğini sütunlarına taşıdı.

WENGER TARAFINDAN UYARILDI
İddialara göre Mesut, Mandy ile birlikteyken Rickinger ile de gizlice buluştu. Mandy'nin Instagram hesabındaki bütün Mesut fotoğraflarını silmesi, ilişkinin bittiği olarak yorumlandı. Ancak Mesut'un yakın dostları, "Maalesef son dönemde Mandy ile olan ilişkisi bir çıkmaza girmişti. Bu mutsuzluk, futbol hayatına da yansımıştı. Şimdi yeni aşk, Mesut'u daha huzurlu yaptı. Sahalara döndüğü andan itibaren bu farkı göreceksiniz" dedi. Bir süredir sakatlıklarla boğuşan Mesut'un özel hayatındaki bu skandal ilişkiler nedeniyle, Arsenal'in menajeri Wenger tarafından da uyarıldığı belirtildi.

TWİTTER TEPKİLERİ
Helal olsun sana Mesut Özil..
Türk'ün gururu Mesut Özil, magazin dünyasında da zirveye çıktı. Gururluyuz.
Mandy sana güle güle... Melanie 'Mesut' bir aşka hoşgeldin...
Mandy'nin suyu zaten ısınmıştı.
Kıskanç birine yol vermeli.
Mesut olmak elbette Özil'in de hakkı. Kimse kusura bakmasın.
Sakat sakat yeni aşklara koşması, Mesut için bir risk...