Evliyken Oğuz'a asıldı

Serengil, 'Özlem Yıldız, evliyken eski sevgilim Oğuz Aşıcı'ya yazdı. Ufuk Ceylan'la pavyonda sabahladı' dedi. Çılgına dönen Yıldız'ın yanıtı sert oldu: 'Senin de mazini biliyoruz!'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Ekim 2014 Güncelleme 03 Ekim 2014, 02:09
Evliyken Oğuz’a asıldı

İÇİNDEKİLER

Magazin gündemi, Seren Serengil ve Özlem Yıldız'ın canlı yayında ettiği kavgayla sarsıldı. Tartışma, Serengil'in Yıldız için "Masum görünüşüne aldanmayın. Kendisinin yaz aylarında evli bir erkeğin teknesinde olduğu ve hatta tatil masraflarını bu kişiye ödettiği dilden dile dolaşıyor" sözleriyle başladı. Bu iddialar üzerine yayına bağlanan Özlem Yıldız, dedikoduları yalanladı.

'NAMUS' TARTIŞMASI
"Eşinden boşanmış bir anneyim ve şöhretli olduğum için bunun bedelini ödüyorum. Namusuma laf getirecek ya da başımı öne eğecek hiçbir şey yapmadım. Oturduğu yerden kimse anneliğime de laf söyleyemez" diyen Özlem Yıldız'a Seren Serengil'in yanıtı sert oldu. Yıldız'ın Sinan Serter'le evliyken eski sevgilisi Oğuz Aşıcı ile facebook aracılığıyla mesajlaştığını söyleyen Serengil, sözlerini sürdürdü:

'ELİMDE KANIT VAR'
"Oğuz'la ilişkim bittikten kısa bir süre sonra kendisi bana Özlem'le facebook'tan konuştuğunu söyledi. Hatta ben ikisini Acarkent'te birlikte gördüm. Oğuz'dan ayrıldığım için üzerinde durmadım ama elimde hâlâ yazışmalar var." Bu sözler üzerine çılgına dönen Özlem Yıldız, "Evliyim diye erkeklerle facebook'tan konuşamayacak mıyım? Konuşmalarımız arkadaşçaydı" dedi. Seren Serengil'in "Ben evliyken hiçbir erkekle konuşmadım" demesi üzerine Yıldız, "Biz Seren Serengil'in geçmişini de biliyoruz. Anlattırma bana bunları burada" diye yanıt verdi.

UFUK'LA PAVYONA GiTTi
Kavganın ikinci raundu da ünlü kaleci Ufuk Ceylan yüzünden yaşandı. Seren Serengil, geçtiğimiz yaz Çeşme'de Özlem Yıldız'ın Ceylan'la pavyonda sabahladığını söyledi. Bu olayı inkar etmeyen Özlem Yıldız ise "Bahsi geçen kişiyle senin de bir mazin var. O yüzden bunları söylediğini biliyorum" dedi.

Serengil,
konuyu Demet Akalın ile Yıldız küslüğüne getirdi. İkilinin, kaleci yüzünden kavga ettiğini söyleyen şarkıcıya Yıldız, "Sen de Demet'le çok iyi arkadaştın ve küstün" dedi. Serengil ise noktayı koydu: "Aramızda fark var. Ben sonradan öğrendim ama sen bilerek arkadaşının eski aşkıyla oldun."