Damat Kaya'ya çarptı!

Hülya Avşar'ın kızı Zehra'nın sevgilisi için 'Çok yakışıklı çocuk' demesi baba Kaya Çilingiroğlu'nu kızdırdı. İşadamı müstakbel damadı için 'magazin meraklısı' yorumu yaptı!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ekim 2014 Güncelleme 01 Ekim 2014, 01:09
Damat Kaya’ya çarptı!

İÇİNDEKİLER

Son dönemin en çok konuşulan isimlerinin başında geliyorlar. Birbirleri hakkında söyledikleri günlerdir magazin basınının ilk gündem maddesi halinde. Onlar bir zamanın örnek çifti olarak gösterilen isimleriydi. Hülya Avşar ile Kaya Çilingiroğlu... İkilinin şimdilerdeki tartışma konusu ise kızları Zehra. 17 yaşındaki Zehra Çilingiroğlu, geçtiğimiz hafta erkek arkadaşı ile görüntülenmişti. Bu fotoğraf karesi sonrası Hülya ile Kaya yine anlaşmazlığa düştü... Hülya Avşar, Zehra'nın sevgilisiyle tanıştığını ve delikanlıyı yakışıklı bulduğunu söyledi. Eski eşinin bu sözleri hatırlatılan Kaya Çilingiroğlu ise katıldığı bir televizyon programında şöyle konuştu:

'ÇOK DA YAKIŞIKLI DEĞİL'
"Ben de Zehra'nın sevgilisi olan o çocukla tanıştım hatta birlikte yemek bile yedim. Zehra'nın erkek arkadaşı Hülya'nın dediği gibi yakışıklı değil. Gördüğüm kadarıyla sadece magazine meraklı bir çocuk."