Kıvılcım 2011'de yandı

1 yıl önce tanıştıkları söylenen Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in mazisi daha eski çıktı! Ergen, 2011'de evliyken programında Çelik'i ağırladı. İkilinin karşılıklı iltifatları, aşkın habercisiydi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Eylül 2014 Güncelleme 30 Eylül 2014, 01:30
Kıvılcım 2011’de yandı

İÇİNDEKİLER

Ege'nin gözde köyü Şirince'de dünyaevine giren Gülben Ergen ile Erhan Çelik, sürpriz düğünleriyle olay yarattı. Ünlü şarkıcı, bundan sonra gazeteci eşinin soyadını taşıyacağını söyleyerek de herkesi şaşırttı. Sosyal medyadan birbirleri için romantik mesajlar yayınlayan ünlü çiftin, düğünü kadar balayı rotası da olay oldu. Daha önce de birlikte Umre'ye giden Gülben Ergen ile Erhan Çelik'in önümüzdeki günlerde Hac ziyareti yapacağı öğrenildi.

BALAYI DEĞİL HAC'CA YOLCULUK
Ünlü çift, Hac dönüşü Ergen'in Mustafa Erdoğan'la evliliğinden olan 3 oğluyla yaşadığı İstinye'deki villasına yerleşecek. Bu arada aynı kanalda çalıştıkları sırada tanışıp bundan 1 yıl önce aşk yaşamaya başladıkları konuşulan ünlü çift hakkında şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı.

O DÖNEM İKİSİ DE EVLİYDİ!
Gülben Ergen ile Erhan Çelik arasındaki ilk aşk kıvılcımı, 2011'de yandı. O dönem TRT 1'de kendi ismini taşıyan bir sabah programı yapan ünlü sanatçı, 27 Kasım 2011'de konuk olarak Çelik'i ağırladı. O dönem Mustafa Erdoğan'la evli olan Gülben Ergen, yine kendisi gibi evli olan Erhan Çelik'e canlı yayında iltifat yağdırdı. İkilinin, sonu nikah masasında biten ilişkisi de işte o zamanlar başladı!

SESiNE VURULDU
Güzel sanatçı, canlı yayında konuk ettiği Erhan Çelik'e "Arkadaşım, çok başarılı bir gazeteci" diye hitap ettikten sonra iltifatlarını sıraladı.

Gözünü
bir an olsun Çelik'in gözlerinden ayırmayan Ergen, "Şu ses tonuna bak" diyerek de ünlü gazetecinin 'sesine vurulduğunu' ima etmişti.

ESKi EŞTEN YORUM YOK
Gülben Ergen'in evliliği üzerine gözler; eski eşi Mustafa Erdoğan'a çevrildi. Erdoğan, 2012'de boşandığı Ergen'e mutluluklar dilemekle yetindi.

Erhan
Çelik'in oğlunun da annesi olan ve 1 yıl önce boşandığı eski eşi Avukat İlknur Türker ise sürpriz evlilikle ilgili konuşmadı.

MAGAZİN SERVİSİ/ÖZEL