Gösteriş yarışı

Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar'ın gişeden sonra gösteriş yarışı başladı. Yılmaz, instagram'a 300 bin liralık saatini paylaştı; Şahan ise ABD'ye first class'la 11 bin liraya uçtuğu koltuğu!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Eylül 2014 Güncelleme 29 Eylül 2014, 01:12
Gösteriş yarışı

İÇİNDEKİLER

İmza attıkları filmlerle sürekli birbirlerine rakip olarak gösterilen Cem Yılmaz ile Şahan Gökbakar arasındaki rekabet son günlerde yine kızıştı. Yılmaz, Şahan'ın elinde bulundurduğu 7 milyonluk gişe rekoru için "Ulaşılmaz değil" dedi. Bunun üzerine de Şahan Gökbakar, rakibini üstükapalı olarak 'kıskançlıkla' suçladı. '

GÖRGÜSÜZ' ELEŞTİRİSİ
Ünlü komedyenler dün sosyal medyada bu kez farklı bir yarış içerisindeydi. Cem Yılmaz, instagram hesabından 'Richard Mille' markasının 'RM011 Felipe Massa' model saatini paylaştı. Ünlü komedyenin değeri yaklaşık 300 bin lira olan saatini sosyal medyadan paylaşması, ortalığı salladı. Cem Yılmaz'ın takipçileri ünlü komedyeni, 'görgüsüzlük yapmakla' suçladı. Yılmaz'dan birkaç saat sonra ise bu kez Şahan Gökbakar'ın yaptığı fotoğraf paylaşımı tepki çekti!

'UÇAKTA SELFiE'
Arkadaşlarıyla ABD'ye
giden Şahan, uçağın içerisinden çektiği fotoğrafını instagram hesabından yayınladı. Fotoğrafında, ABD'ye tek gidiş fiyatı yaklaşık 11 bin lira olan first class bölümünde uçtuğunu gözler önüne süren ünlü komedyen de en az Cem Yılmaz kadar eleştiri topladı. Son dönemde yapımcısını kendisinden 20 milyon lirasını çalmakla suçlayan Şahan Gökbakar'a; "Param yok diyorsun ama şov yapmaktan da geri kalmıyorsun" gibi yorumlar yapıldı.