Ofsayta düştüler

Şakacı genç, Arjantinli bir aktörün fotoğraflarıyla ınstagram hesabı açtı. 'Emre Koç' adını kullanan genç, Burcu Esmersoy ve Arda Turan gibi 9 ünlüyü fena işletti!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Eylül 2014 Güncelleme 28 Eylül 2014, 00:44
Ofsayta düştüler

İÇİNDEKİLER

Spor ve magazin dünyasından 9 ünlü, ters köşeye yattı! Her şey, bir ricayla başladı... Burcu Esmersoy, Arda Turan, Hakan Şükür ve Tümer Metin gibi ünlü isimler, arkadaşlarını kıramadı ve koyu Galatasaraylı olan 'Emre Koç' isimli bir genç için video çekti. Kendisini yarı Türk, yarı İtalyan olarak tanıtan Emre, 'estetik cerrahı' olduğu yalanını uydurdu. Ünlüler de "Emre, selam. Seni Türkiye'ye bekliyoruz" dedikleri videoları bir kadın spor muhabiri aracılığıyla genç adama ulaştırdı.

FARKINA BİLE VARAMADILAR!
Emre Koç da ünlülerin videolarını ınstagram'daki profilinden paylaştı. Ancak ünlülerin samimi bir şekilde video gönderdiği Emre, 'sahte hesap' çıktı. Yaptığı şakayla 9 ünlüyü ofsayta düşüren Emre'nin kendisine aitmiş gibi kullandığı fotoğraf, Arjantinli aktör Antonio Rodrigo Guirao Diaz'a aitti. Ancak hiçbir ünlü, kendilerine yapılan bu şakayı fark etmedi!

YOK BÖYLE ŞAKA
Kendisini Arjantinli aktör Diaz'ın fotoğraflarını kullanarak herkese tanıtan genç, 9 ünlüyü faka bastırdı. "Şu anda iş için Kanada'dayım' diyen sözde 'Emre Koç', yakışıklı oyuncunun fotoğraflarıyla birçok Türk kadının da kalbini çaldı!