Hodri meydan

'Pek Yakında' filmi için önceki gece parti veren Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar'ın 7 milyonluk gişesi için 'ulaşılmaz bir rakam değil' dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Eylül 2014 Güncelleme 24 Eylül 2014, 01:18
Hodri meydan

İÇİNDEKİLER

Ünlü komedyen Cem Yılmaz'ın 3 Ekim'de vizyona girecek yeni filmi 'Pek Yakında'nın ana sponsoru Pepsi, önceki akşam Ortaköy Feriye Lokantası'nda bir davet gerçekleştirdi. Yılmaz davete aynı filmde rol aldığı Ozan Güven, Özkan Uğur ve Zafer Algöz birlikte katıldı. Oyuncu kadrosuyla gazetecilere poz veren komedyen, yeni filmi için "Yeşilçam tadında özlenen bir film oldu" dedi.

'7 MİLYONU YAKALARIZ'

Pek Yakında için ilk kez yönetmen koltuğuna oturan Cem Yılmaz, "Çekim sürecinde kimsenin benden bir şikayeti olmadı" dedi. Yılmaz, Şahan Gökbakar'ın elinde bulundurduğu 7 milyonluk izleyici rekoru içinse "Bilemem ama 7 milyon ulaşılmaz bir rakam değil" dedi.

SPONSORLA İŞİ GÖTÜRÜYOR
Daha önce çektiği 'Yahşi Batı' gibi filmlerde sponsor desteğini alan Cem Yılmaz, yeni filminde de kuralını bozmadı. Komedyenin son filmi 'Pepsi' gibi büyük firmaların desteğiyle çekildi.

Lazzoni'nin
sponsorluğuyla da ABD turnesine çıkacak olan Yılmaz; "4 milyon lira kazanacağınız doğru mu?" sorusuna "Allah razı olsun da bir de parayı getirseler memnun olurum" diyerek kahkahayı bastı.

ESKi AŞKININ YANINDA
Seneler önce yaşadıkları aşkla magazin sayfalarını süsleyen Deniz Akkaya, eski sevgilisi Cem Yılmaz'ın 'Pek yakında' filminin galasına katıldı. Yılmaz ile Akkaya uzun bir süre ayakta sohbet etti.

Bu
arada Russell Crowe'un geçtiğimiz günlerde yazdığı "Cem'cim hiç komik değilsin" tweet'i hatırlatılan Yılmaz, "Russell'la bir şaka yaptık. Ama sayemde Türkçe
öğrendi"
dedi.