Tövbekar!

Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç'la başından evlilik geçen Kaya Çilingiroğlu, büyük konuştu. Çilingiroğlu, "Türk kadınlarla evlenmeye tövbe ettim. Olursa yabancı gelin olur" dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Eylül 2014 Güncelleme 22 Eylül 2014, 00:55
Tövbekar!

İÇİNDEKİLER

Kaya Çilingiroğlu, sert açıklamalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar için, "Beni gece otele çay içmeye çağırdı reddettim. Onunla 24 saat bile geçiremem" diyen Çilingiroğlu yine sivri dilini konuşturdu. Hülya Avşar ve Feraye Tanyolaç ile evlilik yapan ve bu ilişkilerinden Zehra ile Kaya adında iki çocuğu olan Kaya Çilingiroğlu, eski eşlerini kızdıracak.

"ÇAPKIN DEĞİLİM"
Önceki gün Bebek'te objektiflere takılan Çilingiroğlu, "Ben kolay kolay yemin etmem ama evlilik adına büyük yemin ettim. Bundan sonra bir Türk, kadınla evlenmeyeceğime yemin ettim. Artık bu saatten sonra olursa bu yabancı bir kadın olur. Yani evlenirsem yabancı gelin gelir. Ben evliliği beceremiyorum. Benim için çok çapkın diyorlar, öyle biri değilim" dedi.

FERAYE'YE YALANLAMA

Boşandıktan sonra Feraye Tanyolaç'ın "Oğlumuz psikolojik destek görüyor" dediğini hatırlatan Çilingiroğlu, "Kaya'nın pisikolojik, destek aldığını sanmıyorum. Feraye ile görüşüyorum sonuçta bir oğlumuz var. Bu görüşmelerimiz 10 yıl kadar da sürebilir. Kaya ile Zehra, çok iyi anlaşıyorlar. İkisi de benim bitanem" diye konuştu.

Aydın HAMZA