Gagaladı!

Bülent Ersoy, tırnaklarıyla Lady Gaga'ya benzetilince köpürdü! Diva, edepsiz bulduğu Gaga için 'O daha evcilik oynarken ben bu tırnaklarla geziyordum' dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Eylül 2014 Güncelleme 19 Eylül 2014, 01:29
Gagaladı!

İÇİNDEKİLER

Sanat müziğinin dev ismi Bülent Ersoy'un hışmından nasibini alan son isim Lady Gaga oldu! Diva, upuzun tırnaklarıyla dünyaca ünlü yıldıza benzetilince çılgına döndü. 28 yaşındaki Lady Gaga'yı yerden yere vuran Bülent Ersoy; genç yıldıza şöyle çıkıştı: "Ben bu tırnaklarımı 15 senedir bu tarz yapıyorum. Tırnaklarımı böyle süslemek için yıllardır sabah ezanıyla kalkıyorum. Daha o çocuk o zamanlar 13 yaşında evcilik oynuyordu! Ben ona değil o bana benziyor."

'BÖYLE AVRUPALI OLMAYI İSTEMEM'
Lady Gaga'nın sesini de beğenmediğini söyleyen Diva, "Tek yaptığı şov, aman aman bir sesi de yok" dedi. Konuyu Gaga'nın konserlerde yaptığı marjinal gösteriler ve soyunmasına getiren ünlü sanatçı, sözlerini şöyle sürdürdü: "Edebi bozmamak, kurallarını çiğnememek gerekir. Eğer Avrupalılaşmak buysa ben şahsen böyle Avrupalı olmayı istemem. Ben de sütten çıkma ak kaşık olmayabilirim ama bunun yaptıkları hiç hoş değil. Her şeyi yap ama edep ve ahlakın kurallarını gözardı etmemek lazım."