Peri masalı

Kurtlar Vadisi'ndeki Peri rolüyle ünlü olan Ceren Olcayto, hayatının sürprizini yaşadı. Reklamcı Arda Büyükkoyuncu, aşkını botla tura çıkarıp evlilik teklifi etti; dönüşte düğün hazırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Eylül 2014 Güncelleme 02 Eylül 2014, 01:55
Peri masalı

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Ceren Olcayto, bu kez yılın en ilginç ve en sürprizli düğününün başrolündeydi. Kurtlar Vadisi'ndeki Peri karakteriyle şöhreti yakalayan Olcayto, önceki gün reklamcı sevgilisi Arda Büyükkoyuncu ile Çeşme'de tatildeydi. Küçük bir botla sevgilisini balık tutmaya davet eden Büyükkoyuncu, burada güzel oyuncuya evlilik teklif etti. Ceren Olcayto da hiç düşünmeden "evet" dedi.

DAMAT HER ŞEYİ HAZIRLADI
Güzel oyuncu, başına geleceklerden habersiz aşkıyla karaya dönüşe geçti. Ceren Olcayto, kıyıya yaklaştığında hayatının şokunu yaşadı. Reklamcı damat, aylardır büyük bir gizlilikle yürütülen organizasyonla düğünü hazırlamıştı! Karşısında tüm sevdiklerini gören oyuncu, şoka girdi. Arda Büyükkoyuncu'nun gelinlikten pastaya, kuaförden müziğe kadar her türlü detayı organize ettiği tören; böylece unutulmayacak düğünler listesine de girmiş oldu.