Cennet'te işkence

Bülent Eczacıbaşı'nın 4 buçuk milyon euroluk villasının önünde yaptığı deniz sefası, cefaya dönüştü! İşadamı, Cennet Koyu'ndaki yatların halatları yüzünden yüzemedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2014 Güncelleme 31 Ağustos 2014, 02:19
Cennet’te işkence

İÇİNDEKİLER

Bodrum'un bütün koylarını talan eden lüks yatlar, vatandaştan sonra ünlü işadamı Bülent Eczacıbaşı'nın da keyfini kaçırdı. Yatların; sahillere çok yaklaşmasıyla bu sezon Bodrum'da birçok vatandaş, "Yatlar yüzünden rahat rahat yüzemiyoruz" diye şikayetçi olmuştu. Önceki gün ise Eczacıbaşı'nın Cennet Koyu'nda yaptığı deniz sefası, yatlar yüzünden cefaya dönüştü.

VATANDAŞLAR DA İSYANDA
Mandarin Oriental'da 4 buçuk milyon euro'luk bir villası olan Bülent Eczacıbaşı, önceki gün bir arkadaşıyla denize girdi. Ancak sosyetik işadamı, sahile çok yakın bir şekilde demirlemiş yatların halatları yüzünden yüzmekte güçlük çekti. Attığı her kulaçta önüne bir halat çıkan Bülent Eczacıbaşı'nın denizdeki işkencesi de objektiflere an be an takıldı. İstediği gibi yüzemeyen ünlü işadamı, deniz keyfini yarıda kesip soluğu evinde aldı. Bülent Eczacıbaşı'nın 'sahile çok yakın demirleyen' yatları gerekli yerlere de şikayet edeceğini söylediği öğrenildi.

Ufuk ÖZCAN