#Diren Neslişah

Engin Altan Düzyatan'la evlenen Neslişah Alkoçlar, Özge Özpirinççi'nin fanlarının hedefindeydi. Sosyetik güzel, yapılan haksız eleştirilere kibar bir şekilde direndi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Ağustos 2014 Güncelleme 30 Ağustos 2014, 01:59
#Diren Neslişah

İÇİNDEKİLER

Önceki akşam dünyaevine giren Neslişah Alkoçlar ile Engin Altan Düzyatan, Türkiye gündemini belirledi! Yakışıklı oyuncunun; 5 yıllık sevgilisi Özge Özpirinççi'den ayrılıp 6 aydır aşk yaşadığı sosyetik güzelle evlenmesi Özpirinççi'nin hayranlarını ve birçok kadını kızdırdı. Düğünün olduğu sıralarda "Özge Özpirinççi" konusu, twitter'da TT (trend topic, gündemdeki konular) listesine birinci sıradan girdi.

DÜNYA LİSTESİNE BİLE GİRDİ!
Güzel oyuncuya destek mesajları yağdıranlar; yine aynı başlığı dünya listesinde de 5. sıraya yerleştirdi. Şimdilerde 'Tatar Ramazan' dizisindeki rol arkadaşı Burak Yamantürk ile birlikte olan 28 yaşındaki Özge Özpirinççi ise gün boyu konuyla ilgili herhangi bir mesaj yayınlamadı. Özpirinççi'nin hayranları instagram hesabından da Neslişah Alkoçlar'ı topa tutarken; sosyetik güzel bu yorumların hepsini tek tek sildi. Bunun üzerine Engin Altan Düzyatan'ın hayranları da Alkoçlar'a destek mesajları gönderdi.

Özge Özpirinççi'nin askerleriyiz.
Hayat Neslişah, ben Özge.
Düğün gecesi bütün kızlar Özge Özpirinççi için üzülüyor, en son bu kadar birlik olduğumuzda Sertab Erener, Eurovision'u kazanmıştı.
Umarım Özge Özpirinççi; Neslişah'la Engin'in düğün fotolarına bakarken yanlışlıkla beğenmez.
Sen git adama 5 yılını ver; elin kadını gelsin onu 6 ayda nikah masasına oturtsun.
Biz yıllarca Demet Akalın yüzünden Demet Şener'den nefret etmiş bir kitleyiz; Özge için Neslişah'tan mı nefret etmeyeceğiz?
Neslişah'a yazık! Engin Altan deyince akıllara hep Özge gelecek. Evlisin ama ikinci kadınsın.
Şu an Neslişah Alkoçlar'dan benim sevgilimi çalmış gibi nefret ediyorum.
Yeşilçam'ın kötü adamlarına özenen Engin Altan, aşk yerine parayı tercih etti!