Çoluk çocuk reklam!

Hediyelerle giyinip kuşanan Ebru Şallı, Sinan Akçıl'ı da kendine benzetti. Şallı, dün oğlu Beren'in oyuncağının bile reklamını yaparak 'Bu kadar da olmaz' dedirtti

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Ağustos 2014 Güncelleme 28 Ağustos 2014, 02:04
Çoluk çocuk reklam!

İÇİNDEKİLER

Birçok firmayla yaptığı reklam anlaşmaları sayesinde kendisi ve çocuklarının kıyafetlerini bedavaya getiren Ebru Şallı, işi abarttı.

Sevgilisi Sinan Akçıl'ı da kendisiyle birlikte bir spor giyim markasının reklam yüzü yaptığı konuşulan güzel sunucu, 'sosyal medyadan ürün reklamı' alışkanlığını Akçıl'a da aşıladı.

Ünlü müzisyen, önceki gün aldığı bir mayonun poşetini ve markasını gösteren pozunu instagram'da paylaştı.

Ebru Şallı'nın dün yine instagram'da paylaştığı fotoğraf ise "Bu kadar da olmaz" yorumları yaptırdı. Büyük oğlu Beren ve oyuncağıyla çektirdiği fotoğrafı instagram'da paylaşan Şallı, 'sosyal medyadan yaptığı ürün reklamlarına' bir yenisini eklemiş oldu.

170 LİRA İÇİN DEĞER Mİ?
Bu yöntemle yaklaşık 170 liralık oyuncağı bile bedavaya getirmeye çalışan Ebru Şallı'nın bunun için bir de oğlunu kullanması tepki topladı.

Ünlü sunucunun takipçileri; "Bedava yaşamak için kendini kullanıyorsun bari çoluk çocuğunu reklam malzemesi yapma", "O kadar para kazanıyorsun; hâlâ her şeyi bedavaya mı getirmeye çalışıyorsun?" yorumları yaptı.