Utanmaz

Önceki akşamki derbi için Fida Film patronu Akdilek, twitter'da yorum yaptı. Şahan, '25 milyon lirasını' vermemekle suçladığı yapımcıya, sert çıktı: 'Lan sen ne yüzsüz adamsın, utanmaz'

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 27 Ağustos 2014 Güncelleme 27 Ağustos 2014, 02:24
Utanmaz

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe-Galatasaray arasında önceki akşam oynanan kupa maçında tek birbirine giren futbolcular değildi! Galatasaraylı olan FİDA Film patronu Murat Akdilek; sosyal paylaşım sitesi twitter'da maç yorumları yapınca ortalık karıştı. Hırsızlıkla suçladığı Akdilek'in maçla ilgili tweet yazmasına sinirlenen Şahan Gökbakar, açtı ağzı yumdu gözünü.

'SEN TAM DAYAKLIKSIN ASIL'
Komedyen, Murat Akdilek'in Galatasaraylı Alex Telles için yaptığı "Tam dayaklık kıvama geliyor" yorumuna karşılık şöyle cevap yazdı: "Lan sen yüzsüz bir adamsın. Sen tam dayaklıksın asıl. 25 milyonumu çalmışsın, hâlâ maç yorumu yapıyorsun. Utanmaaaz! Çaldığın 25 milyonun hesabını ver. Karına, kızına yedirdiğin haramın hesabını ver. Utanmaz."

KAVGAYI 'RECEP İVEDİK 4' ÇIKARDI
Şahan Gökbakar'ın bu ağır sözlerine karşılık FİDA Film patronu Akdilek ise suskun kaldı. Bu arada Gökbakar ile Murat Akdilek arasındaki kavga; "Recep İvedik 4" filmiyle başladı. Şahan Gökbakar, Akdilek'i hasılattan payına düşen 25 milyon lirayı vermediği gerekçesiyle mahkemeye verdi. Bunun üzerine FİDA Film hakkında icra takibi başlatıldı ve Akdilek o günden beri sırra kadem bastı.