Tertemiz aşk

Simge Tertemiz ile evli olduğu dönemde eşini Şebnem Schaeffer ile aldatan Murat Kadıoğlu, tazminat korkusundan aşkı yalanlamıştı. Boşanıp temize çıkan işadamı önceki gün Şebnem Schaeffer ile el eleydi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2014 Güncelleme 23 Ağustos 2014, 01:58
Tertemiz aşk

İÇİNDEKİLER

Yıllardır Murat Kadıoğlu, Simge Tertemiz ve Şebnem Schaeffer arasında yaşanan aşk üçgeninde son gülen Şebnem Schaeffer oldu. Simge Tertemiz'le aşk yaşadığı 2009 Ocak ayında kısa bir süre ayrılık yaşayan Kadıoğlu, vakit kaybetmeden soluğu Türk asıllı Alman manken Schaeffer'ın yanında almıştı.

TAZMİNAT KORKUSU BİTTİ
Daha sonra Tertemiz'le nikah masasına oturan çapkın işadamı, eşinden boşanmadan önce yine Şebnem Schaeffer'le kaçamak yapmıştı. Tertemiz'le boşanma davaları devam ederken birlikte oldukları iddia edilen ikili, tazminat korkusundan bu aşkı yalanlamıştı.

EL ELE BEYOĞLU TURU
Boşandıktan sonra rahat davranmaya başlayan Murat Kadıoğlu ve Şebnem Schaeffer, önceki gün el ele objektifler önüne çıktı. Taksim'de bulunan Chanta adlı gece kulübüne eğlenmek için gelen ikilinin, bir hayli keyifli olduğu dikkatlerden kaçmadı. Aşklarını dosta düşmana ilan eden Schaeffer ve Kadıoğlu'nun aylardır inkar ettikleri aşklarını boşandıktan sonra göz önünde yaşaması ise manidar oldu.

iKiSiNi SiMGE TANIŞTIRDI
Simge Tertemiz, arkadaşı Şebnem Schaeffer'ı bir defile sonrası eşi Murat Kadıoğlu ile tanıştırmıştı. Güzel model, daha sonra arkadaşı ve eşinin aşk yaşadığını öğrenince şoke olmuştu.

HALiL ÇiLiNGiR