Her yerde patron

Dünyanın sayılı zenginlerinden Mübariz Mansimov, kendisine yeni bir oyuncak aldı. Bodrum'daki Mega yatında keyif yapmayı seven işadamı 2.5 milyon dolara ABD'den denizaltı siparişi verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Ağustos 2014 Güncelleme 23 Ağustos 2014, 02:01
Her yerde patron

İÇİNDEKİLER

Azeri işadamı Mübariz Mansimov, kendisi ve ailesi için hiç bir masraftan kaçınmıyor. Mansimov, denizde, karada ve havadaki lüks tutkusunu bu kez denizin altında indirdi. Yaz aylarının bir kısmını sahibi olduğu Bodrum Palmarina'da geçiren işadamının burada demirli iki tane süper lüks yatı ve helikopteri bulunuyor. Ailesi ve sevdiklerini ağırlamaktan çok mutlu olan ve onlar için her türlü konforu düşünen işadamı son olarak deniz altı siparişi verdi.

ÖZEL TASARIM OLACAK
ABD'den önümüzdeki hafta yola çıkacak ve Bodrum'a 15 günde ulaşacak deniz altını Mübariz Bey'in özel olarak tasarlattığı öğrenildi. İçi lüks ekipmanlarla döşenen, bir lavabo, minibar, dijital ses ve görüntü sistemleriyle donatılan denizaltının camları da mercekli. Bu sayede denizin altındaki büyülü ortamı daha net gösterecek denizaltının zırh teknolojisiyle kurşun geçirmezlik özelliği de bulunuyor. Mansimov'un bu yeni oyuncağı için ise yaklaşık 2.5 milyon dolar ödediği konuşuluyor.

AKÜLÜ FERRARi

Ünlü işadamının kızları Muşabe ve Begim ile oğlu Mübariz'in marinada rahat gezmeleri için akülü araba aldığı konuşulmuştu. Bu arabaların minyatür Ferrari ve BMW olması uzun süre konuşulmuştu.

Ufuk ÖZCAN