İlk kavga

Gizli yaşadıkları aşklarını geçtiğimiz haftalarda ilan eden Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol'a nazar değdi. Kobal'ın Yaş gününde kavga eden ikili, ilişkilerine ara verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2014 Güncelleme 20 Ağustos 2014, 02:21
İlk kavga

İÇİNDEKİLER

İlk kez Riva'da birlikte Takvim objektiflerine yakalanan ancak fotoğraflara rağmen "sadece arkadaşız" diyen Sinem Kobal ve İbrahim Çelikkol, geçtiğimiz haftalarda aşklarını ilan etmişti. Çelikkol, Kobal'ın balık tutarken çektiği fotoğrafını instagram'da paylaşıp ilişkisini tüm Türkiye'ye ilan etmişti. Aşklarını gizli yaşamaktan bıkan iki oyuncuya nazar değdi. Kobal geçtiğimiz hafta doğumgünü partisi yaptı.

DOĞUMGÜNÜ AYRILIĞI
Bütün arkadaşlarının geldiği davete Çelikkol, iş yoğunluğunu bahane gösterip gelmedi. İddialara göre bu duruma bozulan Kobal, Çelikkol'a büyük tepki gösterdi. Yakışıklı oyuncu da "İşlerim olmasa yanında olmaz mıydım?" diyerek kendisini affettirmeye çalışsa da başarılı olamadı. Daha sonra Sinem Kobal, sevgilisinin özrünü kabul etmeyince ortam iyice gerildi. İkilinin yaklaşık bir haftadır birbirinden ayrı olduğu öğrenildi.

ARKADAŞ TESELLİSİ
Sinem Kobal, Çelikkol'la yaşadığı ayrılık sonrasında yakın arkadaşları Cansu Dere ve Burçin Terzioğlu ile Boğaz turu yaparak stres attı.

KAPRİS YAPTI PİŞMAN OLDU
Sinem Kobal geçtiğimiz perşembe günü 27. yaşına girdi. Arkadaşlarıyla kutlama yapan Kobal'ın partisine sevgilisi Çelikkol katılmayınca kapris yaptı.

UFUK ÖZCAN