Aşk kampı

ABD tatillerinde karavan kiralayıp şehir şehir gezen Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer, doğadan kopamıyor. Datça'da çadır kuran yakışıklı oyuncu, sevgilisiyle doğanın içinde aşk tazeliyor

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Ağustos 2014 Güncelleme 18 Ağustos 2014, 02:55
Aşk kampı

İÇİNDEKİLER

Yakışıklı oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, huzuru doğada buldu. Yaz başında stilist sevgilisi Başak Dizer'le birlikte soluğu Bodrum'daki evinde alan Tatlıtuğ, burada paparazzilerin sürekli kendisini takip etmesinden dolayı sıkılmıştı. Evinde bile rahat edemeyen Tatlıtuğ, isyan edip Bodrum tatilini kısa kesti. Daha sonra aşkıyla birlikte ABD'ye giden oyuncu, burada da 3 hafta kaldı. ABD tatilinde karavan kiralayıp şehir şehir gezen çift, mutluluklarına tam gaz devam ediyor.

ÇADIRI KURDU RUHU ARINDI
Yeni sezon öncesi tatiline ara vermeden devam eden Tatlıtuğ bu kez de soluğu Datça'da aldı. Saklı cennette Palamutbükü'ne giden oyuncu, burada ormanın içinde ıssız bir kampta çadır açtı. Sevgilisiyle birlikte aşk dolu anlar yaşayan Tatlıtuğ 3 gün ruhunu arındırdıktan sonra önceki gün soluğu Bodrum'da aldı. Oyuncu ve aşkı Başak Dizer, şu sıralar Yunanistan Adaları ve Türkiye arasında mekik dokuyor.

İŞTE YUVALARI
Datça'da Kocabahçe kampında 3 gün çadır kuran Tatlıtuğ ve Dizer, güne kuş sesleriyle uyanarak başladı. İkili, yemeklerini de kendi elleriyle hazırladı.

DENİZ BAYAR