Milyonluk aşk masalı

Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun dillere destan düğün töreninden detaylar ortaya çıktı. Los Angeles'taki tören, dedikodulara göre popçuya 1 milyon liraya mal oldu...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ağustos 2014 Güncelleme 01 Ağustos 2014, 01:47
Milyonluk aşk masalı

İÇİNDEKİLER

Önceki gün ABD'de dünyaevine giren Beren Saat ile Kenan Doğulu, gündeme damga gibi vurdu. Gelin ve damat fotoğraflarıyla herkesin imrenerek baktığı ünlü çiftin Malibu'daki düğün töreninden ortaya çıkan yeni fotoğraflar da hayli renkliydi.

BONKÖR DAMAT...
Törene katılan aile yakınları ve arkadaşların sosyal medyaya yüklediği karelerde Beren Saat ile Kenan Doğulu'nun mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Ünlü popçunun Los Angeles'taki evinin önündeki kumsalda yapılan törende her ayrıntı düşünüldü. Müzik, süsleme, ikramların yanı sıra konuklarının konaklama ve ulaşım masraflarının da büyük bir kısmını kendi karşılayan Kenan Doğulu'ya dillere destan düğünün yaklaşık 1 milyon liraya mal olduğu konuşuluyor.

KENAN'IN ALYANSI
Düğüne katılan bir konuk; Kenan Doğulu'nun nikahtan sonra sol yüzük parmağına taktığı alyansının fotoğrafını da paylaştı.

ŞIK KONUKLAR
Ece ile Ozan Doğulu, düğünden bu romantik kareyi paylaştı. Beren Saat'in nikah şahidi Belçim Bilgin de şıklığıyla göz doldurdu.

'BEATLES' EŞLİĞİNDE KESTİLER
Çift, düğün pastalarını Beatles'ın 'All you need is love' parçası eşliğinde kesti.

Ünlü popçu kadar düğüne katılan erkek arkadaşları da renkli ve şık kıyafetleriyle törene renk kattı.

KUMSALI TÜRKLER BASTI!
Hayallerindeki düğünü Malibu kumsalında gerçekleştiren Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun düğünüyle, ABD sahillerine Türk çıkarması yaşandı.

YILDIZ GRUP ÇALDI
Yılın düğününde; ABD'nin dünyaca ünlü grubu 'Legends of Swing' konuklara unutulmaz bir müzik ziyafeti yaşattı.